Kontakt
Korver Metselwerken
Vaalmanstraat 70
6931 EM Westervoort
Homepage:www.korver-metselwerken.nl
Telefoon:+31 (0)642 87 77 22
Fax:

Siermetselwerk

Siermetselwerk is een verzamelwoord voor decoratief metselwerk. Waar het metselwerk in eerste instantie vaak een beschermende functie heeft, zorgt het in het geval van siermetselwerk ook voor decoratie. Denk bijvoorbeeld aan vlechtingen, boogwerken, uitkragend metselwerk of bakstenen die uit het muurvlak treden. Daarmee kan je je woning een unieke uitstraling geven. Want waar het ‘gewone’ metselwerk vrij recht-toe-recht-aan is, zorgt het siermetselwerk voor de unieke details aan een woning of bedrijfspand.

Metselwerk is natuurlijk vakmansschap. Siermetselwerk gaat nog een stapje verder. Er worden speciale technieken toegepast om een uniek resultaat neer te zetten. Korver Metselwerken heeft al enige jaren ervaring met siermetselwerk. We kunnen je dus uitstekend helpen met de klus die je voor ogen hebt. Van het advies in de verschillende mogelijkheden tot het daadwerkelijk leveren van kwalitatief hoogstaand siermetselwerk.

Met name bij woningen en bedrijfspanden met een authentieke uitstraling komt siermetselwerk voor. Zowel bij bestaande, klassiekere panden als bij bijvoorbeeld landelijke nieuwbouwwoningen. Maar ook wanneer je bij een modernere woning unieke elementen aan wilt brengen kan Korver Metselwerk advies geven voorafgaand aan het daadwerkelijke siermetselwerk. Gaat het juist om renovatie? Dan zorgen we ervoor dat het gerenoveerde siermetselwerk amper van het bestaande werk te onderscheiden is.

Dus moet er siermetselwerk worden gerenoveerd? Of wil je sierwerk plaatsen op je (nieuwbouw)woning? Vraag Korver Metselwerk om advies. We kijken

graag met je mee naar een unieke toepassing voor jouw woning of bedrijfspand en leveren kwalitatief hoogstaand siermetselwerk.