Kontakt
Korver Metselwerken
Vaalmanstraat 70
6931 EM Westervoort
Homepage:www.korver-metselwerken.nl
Telefoon:+31 (0)642 87 77 22
Fax:

Referenties

Koi vijver

Koi vijver

Trainingscomplex Vitesse

Trainingscomplex Vitesse

Metselwerk voor de voorgevel

De voorgevel van je woning voorzien van metselwerk kan je woning een totaal andere uitstraling geven. Kijk maar naar de verschillende woningen waarvan Korver Metselwerken de voorgevel heeft gerenoveerd.

Siermetselwerk renovatie

Siermetselwerk renovatie

Landelijke poort pilaren

Voor de inrit van deze landelijke woning zijn twee pilaren geplaatst. Door in de pilaren details te metselen passen de pilaren perfect bij de landelijke staat van de woning.

Muren en schuttingen

Privacy is belangrijk voor mensen. Bij je woning kan een muur of schutting voor deze privacy zorgen. Korver Metselwerken heeft verschillende muren en pilaren gerealiseerd. Het resultaat van deze projecten zie je hier.

Gevelrenovatie

De gevel van deze woning was in vervallen staat. Korver Metselwerken heeft de gevel gerenoveerd, waardoor deze weer jarenlang mee kan.

Garages in en rondom Westervoort

Een garage geeft je enorm veel ruimte om spullen op te slaan en op te bergen. In de omgeving van Westervoort heeft Korver Metselwerken garages van verschillende formaten geplaatst. Bekijk hier onze referentieprojecten.

Aanbouwen in en rondom Westervoort

Korver Metselwerken heeft diverse aanbouwen geplaatst in en rondom Westervoort. Hier laten we verschillende referentieprojecten zien.

Dakkapel en aanbouw aan de woning in de Vaalmanstraat

Bij dit project aan de Vaalmanstraat is een aanbouw aan de woning geplaatst die perfect past bij de orginele staat van de woning. Hierdoor is er een stuk meer ruimte in de woning ontstaan. Daarnaast is er een dakkapel geplaatst om ook op de bovenverdieping een volwaardige ruimte te maken.