Kontakt
Korver Metselwerken
Vaalmanstraat 70
6931 EM Westervoort
Homepage:www.korver-metselwerken.nl
Telefoon:+31 (0)642 87 77 22
Fax:

Korver Metselwerken; voor zowel grote als kleine metselwerkzaamheden, voegwerk en reparaties

Korver Metselwerken

Onder leiding van Bobbie Korver is het bedrijf Korver Metselwerken zes jaar geleden opgericht. Als klein bedrijf leveren we groot werk. Van renovatiewerkzaamheden tot verbouw en nieuwbouwprojecten. Daarbij helpen we zowel particulieren als bedrijven aan een kwaliteitsklus. Goed contact met de klant vinden we uiterst belangrijk. We zorgen ervoor dat we alle afspraken nakomen.


header-layout.jpg

Referenties

Koi vijver

Koi vijver

Trainingscomplex Vitesse

Trainingscomplex Vitesse

Metselwerk voor de voorgevel

De voorgevel van je woning voorzien van metselwerk kan je woning een totaal andere uitstraling geven. Kijk maar naar de verschillende woningen waarvan Korver Metselwerken de voorgevel heeft gerenoveerd.

Nieuws

Cabrio balkonvenster

Cabrio balkonvenster

Het CABRIO® balkonvenster is al ruim 20 jaar de manier om elke kamer met een hellend dak te voorzien van een echt balkon.

PIR Isolatie

PIR Isolatie

Wanneer men het dak of de spouw gaat isoleren, zijn er verschillende opties qua materiaal keuze. Zo kan men kiezen voor isoleren met minerale wol, EPS (Geëxpandeerd polystyreen) of PIR (Polyisocyanuraat Isolatie). UNILIN Insulation produceert en levert producten met PIR isolatie.

Alles-in-één dakraam

Alles-in-één dakraam

Het VELUX Solar dakraam is het ultieme alles in één dakraam. Het dakraam zorgt voor meer wooncomfort, omdat hij op afstand te bedienen is.

Afgerond: project aan de Vaalmanstraat

Afgerond: project aan de Vaalmanstraat

Deze woning aan de Vaalmanstraat is afgerond. De woning is groter gemaakt door een aanbouw aan de woning te plaatsen. Daarnaast is er op zolder een dakkapel geplaatst om ook daar volwaardige ruimtes te maken.

De slimste oplossing: DKC DeLuxe

Verlaagd BTW tarief

Waarom slim en vernieuwend:
Het kost veel minder tijd; Voorkomt fouten en materiaalverlies. Is circulair: eenvoudig te verwijderen en elders opnieuw te gebruiken. En: uit voorraad leverbaar, geen lange levertijden!

Daktoegangskoepel voor plat dak

Daktoegangskoepel voor plat dak

De VELUX Groep heeft nu een daktoegangskoepel ontwikkeld die een vrije doorgang naar het dak mogelijk maakt door deze volledig open te zetten.

Flagship Store Maastricht

Flagship Store Maastricht

In één van de oude fabriekshallen in Maastricht, waar Mosa in 1883 startte met het maken van keramische tegels en porselein, kunnen designliefhebbers, klussers, huizenkopers of -verbouwers en andere geïnteresseerden vanaf oktober kennismaken met de talloze tegelcollecties van Mosa.

Nieuwe bus

Nieuwe bus

Met deze splinternieuwe bus rijden we rond om het metselwerk in Westervoort en omstreken op te lossen. Genoeg ruimte om al het benodigde materiaal mee te nemen, zodat we iedere klus goed kunnen afronden.